Kosten van het heien van de fundering

Heeft u plannen voor het uitbouwen van uw woning, een tuinhuis of terras? Dan is het van belang dat de fundering goed op orde is. Dat bent u in sommige gevallen wettelijk verplicht maar daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat uw veilig bouwt. De locatie en de soort bouw bepaalt of het nodig is om uw bouwwerk te laten heien en hoeveel heipalen u nodig heeft. Als u deze informatie heeft dan kunnen wij bepalen hoeveel het heien van uw fundering kost.

Wat bepaalt de prijs van het heien?
De kosten van het heien hangen van meerdere factoren af zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid palen die u nodig heeft. Maar ook de lengte en de diameter van de heipaal die geheid gaat worden speelt een rol. En locatie waar geheid moet worden speelt ook een rol bij het bepalen van de kosten.

Heiwerk is een specialisme
Hoe handig je ook bent als klusser. Het onderheien van jouw klus is specialistisch werk en kun je beter aan een professional overlaten. Bij Heibedrijf Steenman werken we met speciaal materieel om het heiwerk uit te voeren. Bij het heien van de fundering maken we gebruik van stalen buispalen die we door middel van pulsen in de grond brengen. Onze heimachine is speciaal gemaakt waardoor we op de kleinste plekken kunnen komen. Wanneer u door Heibedrijf Steenman uw stalen buispalen laat pulsen weet u dat u met een specialist werkt, door onze manier van heien worden trillingen tot een minimum gereduceerd. Lees hier meer over de werkwijze van het heien met stalen buispalen. Lees hier meer over de werkwijze van het heien met stalen buispalen.

Wat bepalen de kosten van stalen buispalen
Wij werken met stalen buispalen in verschillende diameters. De kosten van het heien van de fundering hangen onder meer af van de benodigde lengte van de buispaal.

Uitbouwen zonder een vergunning‚Ä®
Niet in alle gevallen heeft u een vergunning nodig om de fundering te heien. Op de website van het Omgevingsloket vindt u hier meer over. Laat u vooraf goed informeren.

Vrijblijvende offerte 
Om te bepalen hoeveel het heien van de fundering kost maken wij een vrijblijvende offerte voor u.