Heeft u plannen voor het aanleggen van een terras of vlonder of een veranda met een stalen kozijnen? Dan kan het onderheien van het terras een goede oplossing zijn. Met het onderheien van een terras zorgt ervoor dat u een stevige fundering heeft voor uw terras of vlonder. Het is een goede manier om verzakking tegen te gaan. Een vlakke en stabiele ondergrond zorgt er ook nog eens voor dat uw tuinmeubilair niet scheef staat en dat uw tuin er netjes uitziet.

Bij Heibedrijf Steenman doen het heiwerk volgens een trillingsarme heitechniek. Bij het heien maken we gebruik van stalen buispalen die in de grond gebracht worden. Onze heimachine is smal en wendbaar. Speciaal gemaakt om door de kleinste steegjes of ruimtes zoals een achterdeur te komen.

Hoe werkt het onderheien van een terras?
We komen na het maken van een afspraak bij u kijken waarna we de mogelijkheden bespreken. Daarna ontvangt u van ons een offerte. De kosten van het onderheien van een terras hangen onder andere af van de diameter en de lengte van de buispaal. Op de dag van het heien komen we met onze vrachtwagen met daarop de buispalen en de heimachine. De stalen buispalen worden in de grond gebracht en aan elkaar gelast. Daarna worden ze gevuld met beton en voorzien van bewapening. Wanneer u dat wenst kunnen we de palen op hoogte afwerken.

Lees hier meer over de werkwijze.